ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Ένας θαυμαστός κόσμος μέσα από την εμπειρία της RCI


 

Με την RCI, γνωρίζετε τον κόσμο χαλαρώνοντας στις χρυσές αμμουδιές που εκτείνονται στις ακτογραμμές της υφηλίου, περιπλανώμενοι στους γραφικούς παραλίμνιους δασότοπους της Σκανδιναβίας, εξερευνώντας τις μεσαιωνικές πόλεις και τα μεσαιωνικά χωριά της Μεσογείου, παίζοντας γκολφ σε μερικά από τα καλύτερα γήπεδα του πλανήτη, ατενίζοντας τις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων ή του Άσπεν, διασκεδάζοντας με την οικογένεια σε μερικά από τα πιο γνωστά θεματικά πάρκα, από τη Φλόριντα έως την Τενερίφη, αλλά και έως την Κένυα για να ζήσετε μια περιπέτεια σαφάρι – και όχι μόνο. Εάν είστε ιδιοκτήτης χρονομεριδίου, το πρόγραμμα ανταλλαγής διακοπών της RCI χαρίζει αναμφίβολα τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες οικογενειακών διακοπών στον κόσμο. Με την RCI, μία εβδομάδα χρονομεριστικής μίσθωσης σάς χαρίζει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τον κόσμο!

Ο Sean Lowe, διευθύνων σύμβουλος της RCI Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ινδίας, είπε: «Ακούμε με προσοχή όσα μας λένε τα μέλη μας, δηλαδή, ότι θέλουν περισσότερες επιλογές προορισμών και τύπων διαμονής που θα τους αρέσουν στις διακοπές τους. Βασικός σκοπός της RCI είναι να διευρύνει τις επιλογές διακοπών που έχουν στη διάθεσή τους και να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα μέλη μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χρονομερίδιό τους για να περάσουν τις καλύτερες διακοπές που θα ήθελαν να κάνουν. Ακόμα και εάν στο πρόγραμμα ανταλλαγής μας διαθέτουμε περισσότερα συνεργαζόμενα συγκροτήματα απ' οποιονδήποτε άλλο πάροχο διακοπών ανταλλαγής, πιστεύουμε ότι δεν είναι ποτέ αρκετά!»

Η RCI ήταν πρωτοπόρος της ιδέας των ανταλλαγών κατοικιών για διακοπές και του χρόνου γιορτάζει τα 40 χρόνια από τη δημιουργία του προγράμματος χρονομεριστικής μίσθωσης με το οποίο οι ιδιοκτήτες χρονομεριδίων απολαμβάνουν υπέροχες διακοπές. Με πάνω από 4.000 συνεργαζόμενα με την RCI συγκροτήματα σε 100 χώρες και στις έξι ηπείρους, η συνδρομή στην RCI προσφέρει στον λάτρη των ταξιδιών μια μοναδική και απαράμιλλη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ανταλλαγές διακοπών υψηλής ποιότητας. Μέλος του ομίλου Wyndham Worldwide – ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο της φιλοξενίας στον κόσμο – η RCI βρίσκεται στη ζηλευτή θέση να μπορεί να χαρίζει εξαιρετικά οικονομικές και αποκλειστικές εκπτώσεις στα μέλη της σε μια σειρά εκπληκτικών ακινήτων, από αγροκτήματα και κάμπινγκ έως βίλες, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της, όπως οι Hoseasons, Novasol, cottages4you, James Villa Holidays, Canvas Holidays, Landal GreenParks και Wyndham Hotels.

Ο κ. Lowe πρόσθεσε: «Για εμάς, η διατήρηση της άριστης ποιότητας είναι εξίσου σημαντική με την αύξηση του αριθμού των συγκροτημάτων που διατίθενται στα μέλη μας. Είμαστε περήφανοι που το 45% των συνεργαζόμενων συγκροτημάτων μας έχουν κερδίσει αξιολόγηση RCI Gold ή Silver Crown ή έχουν λάβει το βραβείο RCI Hospitality – κάθε ένα από αυτά έχει αναγνωριστεί επίσημα από την RCI για την παροχή διαμονής στα συγκροτήματα και τα πρότυπα εξυπηρέτησης υψηλής ποιότητας. Και ακόμα καλύτερα – τα δικά μας μέλη καθορίζουν αυτές τις αξιολογήσεις ποιότητας ανταποκρινόμενα στο σχετικό αίτημά μας όταν επιστρέφουν από διακοπές μέσω της RCI.»

Η διαδικτυακή τοποθεσία RCI.com είναι η πύλη σας στον κόσμο της RCI. Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή ενός αξέχαστου ταξιδιού που εσείς και οι δικοί σας θα κάνουν με την RCI.