Vuosien saatossa olemme päässeet matkustamaan eri puolille maailmaa RCI-jäsenyyden ansiosta. Olemme intohimoisia matkailijoita.

Nina Shah, RCI-jäsen

 

Mitä etuja RCI-jäsenyys sisältää?

RCI Weeks

RCI Weeks

Haluatko lomailla ympäri maailmaa ja yöpyä laatukohteissa edullisesti? RCI:n kautta voit tallettaa omistamasi viikon vaihtolomajärjestelmään ja varata toisen jäsenen viikon sen tilalle.

Kun talletat omistamasi viikon, sille määritetään vaihtoarvo. Voit käyttää vaihtoarvosi niin moneen lomaan kuin se riittää kahden vuoden aikana oman viikkosi alkamispäivästä lähtien. Vaihtoarvo voi riittää useisiin lomiin, varsinkin jos hyödynnät säännölliset tarjouksemme.

RCI WEEKS – LUE LISÄÄ
RCI Points

RCI Points

Liittymällä RCI Points -yhteisöön voi vaihtaa omistamasi lomaviikon todella joustavasti lomaan toisessa RCI-lomakeskuksessa kautta maailman. Omistamallesi viikolle annetaan pistearvo, johon vaikuttavat monet tekijät, kuten kiinteistön koko, omistamasi päivämäärät, jäsenten antamat lomakeskusarviot sekä kysyntä ja tarjonta.

Voit käyttää pisteitäsi vaihtolomaan ja RCI Points -kumppaneiden tuotteisiin, kuten kaupunkilomaan Euroopassa (sisältää lennot ja hotellin), autonvuokraukseen, hotellimajoitukseen ja pääsylippuihin. Voit säästää hyödyntämällä äkkilähtöjen pistealennukset sekä kuukausittaiset pistetarjoukset. Voit myös vuokrata ja lainata pisteitä sekä pidentää niiden käyttöaikaa, jolloin saat suuremman valikoiman RCI-vaihtolomia.

RCI POINTS – LUE LISÄÄ
Lisälomat ja äkkilähdöt

Lisälomat ja äkkilähdöt

Varaa lisäloma ja säästä vaihtoarvosi ja pisteesi RCI-vaihtolomiin. Hinta veloitetaan majoituskohtaisesti, ei majoittuvien henkilöiden mukaan. Hinnat alkaen €269/viikko.

Voit säästää vieläkin enemmän äkkilähdöillämme, kun matkustat 45 päivän kuluessa varauksesta.

Säännölliset lisäloma-alennukset sekä suosittu kaksi yhden hinnalla -kampanjamme tarjoavat monipuolisia lomamahdollisuuksia.

LISÄLOMAT JA ÄKKILÄHDÖT – LUE LISÄÄ
RCI Platinum -jäsenyys tarjoaa enemmän etuja

RCI Platinum -jäsenyys tarjoaa enemmän etuja

Korottamalla jäsenyytesi RCI Platinum -tasolle saat entistä enemmän RCI-tuote-etuja ja laadukkaita lifestyle-etuja todella edulliseen hintaan.

RCI Platinum -jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata lomia suosituimmissa kohteissa, hyödyntää maksuttomat loma-asunnon tason korotukset ja paljon muuta. Voit ansaita Platinum-palkkioita tietyillä tilitapahtumilla, joita ovat esimerkiksi lisälomien varaaminen ja vieraskorttien hankkiminen. Platinum-palkkiot hyvitetään RCI-tilillesi, ja voit käyttää niitä tulevien tapahtumien yhteydessä. Voit hyödyntää runsaat tarjouksemme kotona ja lomaillessa.

RCI PLATINUM – LUE LISÄÄ
Vieraskortit

Vieraskortit

Jaa RCI-jäsenyytesi perheen ja ystävien kanssa ostamalla vieraskortteja. Varaa ensin lomasi ja lisää vieraskortit kassalla.

Lomaturva

Lomaturva

Suojaa vaihtoarvosi tai pisteesi, jos joudut peruuttamaan vaihtolomasi mistä tahansa syystä. Lisää tämä edullinen turva varaukseen kassalla, niin et menetä mitään olosuhteiden muuttuessa.

RCI Travel† ja lisäpalvelut

RCI Travel† ja lisäpalvelut

Lomaile omaan tyyliisi! Varaa retkiä, pääsylippuja, autonvuokrauksia, lentokenttähotelleja ja johtavien lentoyhtiöiden lentoja RCI Travelin† ja kumppaneidemme kautta .

Endless Vacation -lehti

Endless Vacation -lehti

Tee irtiotto arjesta lukemalla Endless Vacation -jäsenlehteä. Kaksi kertaa vuodessa julkaistava Endless Vacation -lehti on täynnä kohdekuvauksia, vinkkejä, jäsenten tarinoita ja tarjouksia.

LUE UUSIN NUMERO Open in a new Window

†RCI Travel käyttää nimeä RCI Europen myöntämällä lisenssillä, sitä operoi ICE Europe Limited ja sen palveluiden toimittaja on Contemporary Travel Solutions, joka on Advantage Travel Centres -organisaation ("Advantage") akkredoitu jäsenyhtiö. Advantagen– rekisteröity  toimisto: 21 Provost Street, London N1 7NH – yhtiön rekisteröintinumero 04698963. Advantage on ABTA- ja ATOL-turvan tarjoava yhtiö. RCI Europe toimii RCI Travelista erillisenä organisaationa, ei tarjoa matkapalveluja eikä vastaa RCI Travelin myymistä tuotteista ja palveluista. Kaikkiin RCI Travelilta tehtyihin varauksiin sovelletaan RCI Travelin varausehtoja.  Kaikkia RCI Travelin tuotteita ei ole saatavana kaikissa maissa.

Omistatko jo lomaosakkeen?

Jos omistat jo lomaosakkeen jossain RCI:n kumppanilomakeskuksessa, voit hyödyntää sen entistä tehokkaammin! Liity RCI:n jäseneksi ja vaihda lomaosakkeesi lomiin ympäri maailmaa.

LIITY RCI:N JÄSENEKSI »

Oletko jo RCI:n jäsen?

Rekisteröidy verkossa, niin voit hakea lomia, hyödyntää jäsenetujasi ja paljon muuta.

REKISTERÖIDY »