MUITA ASIAAN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

SUOSITELLUT LOMAKESKUKSET

Tutustukaa maapallomme ihmeisiin RCI:n matkassa


 

Kuuluminen RCI-lomien maailmaan merkitsee rentoutumista eri puolilla maapalloa olevilla kullankeltaisilla hiekkarannoilla, kuljeskelua Skandinavian kuvankauniiden järvien rantametsissä, tutustumista Välimeren keskiaikaisiin kaupunkeihin ja kyliin, golfaamista maailman parhaimmilla viheriöillä, nousemista lumihuippuisten vuorten laelle Alpeilla tai Coloradon Aspenissa,  koko perheen hauskanpitoa tunnetuimmissa teemapuistoissa  Floridasta Teneriffalle tai kenties safariseikkailua Keniassa – eikä siinä vielä kaikki. Jos olette lomaosakkeen omistaja, RCI:n lomanvaihto-ohjelma todellakin avaa Teille mitä hämmästyttävimmän lomaelämysten maailman, josta koko perhe pääsee nauttimaan.  RCI:n jäsenenä yhden viikon lomaosakeomistus voi antaa Teille vapauden lähteä mihin ikinä haluatte!

Sean Lowe, toimitusjohtaja RCI Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka ja Intia, sanoi: "Kuuntelemme jäseniämme ja he kertovat meille, että lomakohteiden ja majoitustyyppien tarjonnan osalta he haluavat enemmän valinnanvaraa. RCI:n ensisijainen tavoite onkin tuoda lisää joustavuutta tapoihin, joilla jäsenemme voivat käyttää lomaosakeomistustaan päästäkseen juuri niille lomille, joita he kaikkein eniten haluavat. Vaikka vaihtojärjestelmässämme onkin enemmän lomakeskuksia kuin millään muulla lomanvaihtoa tarjoavalla organisaatiolla, mielestämme niitä voisi aina olla vieläkin enemmän!"

RCI on loma-asuntojen vaihtokonseptin uranuurtaja, ja ensi vuosi on juhlavuosi, sillä organisaatio on järjestänyt lomaosakkeen omistajille satumaisia lomia jo 40 vuoden ajan. Järjestelmään kuuluu yli 4 000 RCI:hin liittynyttä lomakeskusta 100 maassa kuudessa maanosassa, joten RCI-jäsenyys tarjoaa intohimoiselle matkaajalle vertaansa vailla olevan valikoiman laadukkaita Vaihtolomia. Osana Wyndham Worldwide -konsernia – joka on maailman suurimpia majoitusta ja siihen liittyviä palveluja tarjoavia organisaatioita – RCI on kadehdittavassa asemassa, sillä se voi järjestää jäsenilleen ainutlaatuisen edullisia alennuksia ja suunnattomasti upeita majoitusvaihtoehtoja mökeistä ja leirintälomista huviloihin ja kaikkea siltä väliltä, mukaan luettuna varaukset sisaryhtiöiltämme, joita ovat muun muassa "merkkiorganisaatiot" Hoseasons, Novasol, cottages4you, James Villa Holidays, Canvas Holidays, Landal GreenParks ja Wyndham Hotels.

Johtaja Lowe lisäsi: "Erinomaisen laatutason ylläpitäminen on meille yhtä tärkeää kuin jäsentemme käytettävissä olevien lomakeskusten lukumäärän lisääminen. Olemme ylpeitä, että  45 % järjestelmäämme kuuluvista lomakeskuksista on saanut joko RCI Gold- tai Silver Crown -statuksen tai RCI Hospitality -palkinnon, sillä jokainen näistä on virallinen tunnustus laadukkaasta lomakeskusmajoituksesta ja palvelutasosta. Ja mikä parasta – laatuluokitus perustuu jäsentemme mielipiteisiin, jotka saamme heiltä vastauksina palautepyyntöömme, kun he ovat palanneet RCI-lomalta.”

Verkkosivustomme RCI.com on portti RCI-lomien maailmaan. Toivomme, että tästä alkaa ikimuistoinen matka RCI:n mukana sekä Teille että läheisillenne.