Haluatteko tietää, miten voitte liittyä RCI:n jäseneksi?

Lorem Ipsum

 


> Omistatteko lomaosakkeen RCI Weeks -järjestelmään liittyneessä lomakeskuksessa?
> Omistatteko lomaosakkeen RCI Points -järjestelmään liittyneessä lomakeskuksessa?
> Ettekö ole varma, minkä tyyppinen omistus Teillä on?
> Ettekö omista lomaosaketta?


Omistatteko lomaosakkeen RCI Weeks -järjestelmään liittyneessä lomakeskuksessa?

 

Jos omistatte lomaosakkeen RCI:hin liittyneessä lomakeskuksessa, jäseneksi liittyminen on yksinkertaista! Jos olette kiinnostunut jäsenyydestä, napsauttakaa tästä tai ottakaa meihin yhteyttä ja pyytäkää hakemuslomakkeen sisältävää rekisteröitymispakettia.

 

Kun olette täyttänyt rekisteröintihakemuksen, voitte joko lähettää sen meille skannattuna sähköpostitse osoitteella joinrciuk@rci.com tai postissa osoitteella

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Ireland

 

Otamme Teihin yhteyttä 14 vuorokauden sisällä lomakkeenne päiväyksestä maksua varten ja viimeistelemme jäsenyytenne voimaantulon.

 

*Teillä 14 vuorokauden harkinta-aika päätöksenne peruuttamisen varalle.

Omistatteko lomaosakkeen RCI Points -järjestelmään liittyneessä lomakeskuksessa?


Jos omistuksenne on RCI Points -järjestelmään liittyneessä lomakeskuksessa ja haluatte liittyä RCI:n jäseneksi, soittakaa omaan lomakeskukseenne jo tänään!

Ettekö ole varma, minkä tyyppinen omistus Teillä on?

 

Helpoin tapa saada selville, onko lomakeskuksenne liittynyt RCI:hin, on tarkistaa, löytyykö se online-Lomakeskusluettelostamme. Napsauttamalla tästä tai ottamalla meihin yhteyttä varmistatte asian!

 

Ettekö omista lomaosaketta?

 

RCI:n ydinliiketoiminta on lomanvaihtovaihtopalvelujen järjestäminen – se auttaa lomaosakkeen omistajia vaihtamaan omistamansa lomaviikon muiden lomaosakkeen omistajien kanssa, ja kohteita on joka puolella maapalloa. Jotta voisitte nauttia lomanvaihdon tarjoamista eduista, Teidän on oltava lomaosakkeen omistaja. Lomaosake, joka tunnetaan myös nimellä lomaomistus, antaa mahdollisuuden omistaa majoitustiloja laadukkaissa lomakeskuksissa, joille on tyypillistä monipuolinen palvelutarjonta suosituissa kohteissa maailmanlaajuisesti. Toisin kuin tavanomaiset pakettilomat, useimmissa lomaosakkeissa majoitus on tilava ja kodinomainen, ja siihen kuuluu esimerkiksi täysin varustettu keittiö, olohuone, erilliset makuuhuoneet ja pyykinpesumahdollisuus, kaikki omassa, yksityisessä huoneistossanne.